Единое знание Методика очищения сознания, духовного развития, перехода к Божественной системе ценностей Нового мира "Лев Клыков - Новая жизнь. Создание нового человека"
Единое знание
     
Вход для друзей
Логин
Пароль
Запомнить меня

Страницы сайта
Главная
Регистрация
Добавить статью
О сайте
Связаться с нами
Скачать электронные книги
Юзерлист

Лев Клыков - Единое Знание
 Лев Клыков - Единое Знание
 Молитвы на все случаи жизни
 О детях
 Очищение сознания и кармы
 Переход в Новый Мир
 Эмоции Чувства Черты характера

Скачать электронные книги
Лев Клыков книги

Лев Клыков в соцсетях
Группа Facebook

Личная страница Facebook

Канал на YouTube




Новое для скачивания
Пятерка новых файлов
1.
2. Лев Клыков: Свобода жизни вечной
3. Лев Клыков: Единое Знание и Новый Человек
4. Лев Клыков: Да здравствует человек в мире Любви
5. Лев Клыков: Новая жизнь. Создание нового человека

Перейти в каталог

Обсуждаемые статьи
1. Кому конец света, а кому начало вечной жизни. Часть 1
2. Молитвы утренние
3. Прохождение Перехода. Методика очищения кармы
4. Что такое духовность и как её измерить.
5. Кому конец света, а кому начало вечной жизни. Часть 3. Как прийти к Божественной системе ценностей


Молитвы на все случаи жизни: Молитвы от дьявольских состояний души[23/11/2007]

Молитвы от дьявольских состояний души (разрушительных автоматизмов).

Духовная Созидательная молитва для исцеления от дьявольских состояний души

 

«Во имя Отца и Сына и Святого Духа,

Любовь наша! Вседержителю, в вышних живый, Присносущный и Безначальный Свете,

Твоё имя священно для нас, всегда с нами Любовь Твоя, растёт Царство Твоё на Земле.

Сними с нас грехи наши, очисти тела и души наши.

Создаём свой мир по достоинству, сознаём его во смирении,

Освещаем Любовью к себе и ко всем, наполняем его светлой радостью,

Яко в нас есть Твоё Царство, и сила, и слава во веки веков.

Царю вселенной, Утешителю, Душе истины,

Везде сущий и всё исполняющий, Сокровищ Благих и жизни Подателю,

Прииди и вселися в нас, и очисти нас от всякие скверны, и спаси, Благий, души наши.

Вседержителю, Сыне Божий, Молитв ради Пречистой Твоей Матери и всех святых,

              очисти от  дьявольских состояний души.

Царю вселенной, Утешителю, Душе истины,

Везде сущий и всё исполняющий, Сокровищ Благих и жизни Подателю,

Прииди и вселися в нас, и очисти нас от всякие скверны, и спаси, Благий, души наши.

Любовь наша! Вседержителю, в вышних живый, Присносущный и Безначальный Свете,

Твоё имя священно для нас, всегда с нами Любовь Твоя, растёт Царство Твоё на Земле.

Сними с нас грехи наши, очисти тела и души наши.

Создаём свой мир по достоинству, сознаём его во смирении,

Освещаем Любовью к себе и ко всем, наполняем его светлой радостью,

Яко в нас есть Твоё Царство, и сила, и слава во веки веков. Да будет так».

 

Читается 3 раза в день до исчезновения исцеляемых состояний. Кроме этого, читаются следующие молитвы из православного молитвослова:

Молитва первая св. Макария Великого к Богу-Отцу из вечерних, Молитва вторая, св. Антиоха ко Господу Иисусу Христу из вечерних, Молитва третья ко Пресвятому Духу из вечерних; Молитва Страстям Христовым – все четыре молитвы - N раз в день, где N -количество дьявольских состояний души (разрушительных автоматизмов).


Молитва 1-я, святого Макария Великого, к Богу Отцу

Боже вечный и Царю всякаго создания, сподобивый мя даже в час сей доспети, прости ми грехи, яже сотворих в сей день делом, словом и помышлением, и очисти, Господи, смиренную мою душу от. всякия скверны плоти и духа. И даждь ми, Господи, в нощи сей сон прейти в мире, да востав от смиреннаго ми ложа, благоугожду пресвятому имени Твоему, во вся дни живота моего, и поперу борющия мя враги плотския и безплотныя. И избавн мя, Господи, от помышлений суетных, оскверняю­щих мя, и похотей лукавых. Яко Твое есть царство и сила и слава, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и прис­но и во веки веков. Аминь.

Молитва 2-я, святого Антиоха., ко Господу нашему Иисусу Христу

Вседержителю, Слово Отчее, Сам совершен сый, Иисусе Христе, многаго ради милосердия Твоего никогдаже отлучайся мене, раба Твоего, но всегда во мне почивай. Иисусе, добрый Пастырю Твоих овец, не предаждь мене крамоле змиине, и желанию сатанину не остави мене, яко семя тли во мне есть. Ты убо, Господи Боже покланяемый, Царю Святый, Иисусе Христе, спяща мя сохрани немерцающим светом, Духом Твоим Святым, Имже освятил еси Твоя ученики. Даждь, Господи, и мне, недостойному рабу Твоему, спасение Твое на ложи моем: просвети ум мой светом разума святаго Евангелия Твое­го, душу любовию Креста Твоего, сердце чистотою словесе Твоего, тело мое Твоею страстию безстрастною, мысль мою Твоим смирением сохрани, и воздвигни мя во время подобно на Твое славословие. Яко Препрославлен еси со Безначальным Твоим Отцем и с Пресвятым Ду­хом во веки. Аминь.

Молитва 3-я, ко Пресвятому Духу

Господи, Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, умнлосердися и помилуй мя грешнаго раба Твоего, и от­пусти ми недостойному, и прости вся, елика Ти согреших днесь яко человек, паче же и не яко человек, но и горее скота, вольныя моя грехи и невольныя, ведомыя н неве­домыя: яже от юности и от науки злы, и яже суть от нагльства и уныния. Аще именем Твоим кляхся, или похулих е в помышлении моем; или кого укорих; или оклеветах кого гневом моим, или опечалих, или о чем прогневахся; или солгах, или безгодно спах, или нищ лрииде ко мне, и презрех его; или брата моего опечалих, или свадих, или кого осудих; или развеличахся, или разгордехся, или разгневахся; или стоящу ми на молитве, ум мой о лукавствии мира сего подвижеся, или развраще­ние помыслих; или объядохся, или опихся, или без ума смеяхся; или лукавое помыслих, или доброту чуждую видев, и тою уязвлен бых сердцем; или неподобная гла­голах, или греху брата моего посмеяхся, моя же суть безчисленная согрешения; или о молитве не радих, или ино что содеях лукавое, не помню, та бо вся и больша сих содеях. Помилуй мя, Творче мой Владыко, унылаго и недостойнаго раба Твоего, и остави ми, и отпусти, и прости мя, яко Благ и Человеколюбец, да с миром лягу, усну и почию, блудный, грешный и окаянный аз, и поклонюся, и воспою, и прославлю пречестное имя Твое, со Отцем, и Единородным Его Сыном, ныне в присно, и во веки. Аминь.

Молитва Страстям Христовым

Господи Иисусе Христе, Сыне Бога живаго, Творче неба и земли, Спасителю мира! Се аз, недостойный и паче всех грешнейший, смиренно колена сердца моего пред славою величества Твоего преклонив, воспеваю Крест и страдания Твоя и благодарение Тебе, Царю всех и Богу, приношу, я ко благоизволил еси вся труды и всякия беды, напасти и мучения, яко человек понести, да всем нам во всяких печалех, нуждах и озлоблениих состраждущий Помощник и Спаситель будеши. Вем, всесильне Владыко, яко вся сия Тебе убо не быша потребна, но человеческаго ради спасения, да всех нас искупиши от лютыя работы вражия, крест и страдания претерпел еси. Что убо воздам Тебе, Человеколюбче, о всех, яже пострадал еси мене ради грешнаго? Не вем, душа бо и тело, и вся благая от Тебе суть, и вся моя — Твоя суть, и аз Твой есмь. Точию на бесчисленное Твое, благоутробие Господи, милосердие надеяся, пою Твое неизреченное долготерпение, величаю неисповедимое истощение, славлю Твою безмерную милость, поклоняюся пречистым страстем Твоим и, вселюбезно лобызая язвы Твоя, вопию: помилуй мя грешнаго и сотвори, да не бесплоден будет во мне Крест Твой святый, да причащаяся зде с верою страданием Твоим, сподоблюся видети и славу Царствия Твоего на небеси! Аминь.




Опубликовал: LevKlykov

  Распечатать данную статью  Распечатать данную статью

Комментарии
Вы не можете отправить комментарий анонимно, пожалуйста зарегистрируйтесь.


Поиск по сайту






Яндекс.Метрика


Текстовые материалы сайта и книги защищены авторскими правами. В связи с этим, публикация текстовых материалов возможна только со ссылкой на источник.
Copyright © 2007 Единое Знание